English (United Kingdom)French (Fr)
Avem 7 vizitatori online

A VI-a CONFERINȚĂ INTERNAȚIONALĂ DE ADMINISTRAȚIE ȘI MANAGEMENT PUBLIC - 2010 - Toate drepturile rezervate - sburlacu@man.ase.ro
PDF Imprimare Email

Managementul administraţiei publice în condiţii de criză

 Coperta

 

Facultatea de Administrație și Management Public din cadrul Academiei de Studii Economice din București organizează în perioada 23 - 24 iunie 2010 a VI-a Conferință Internațională de Administrație și Management Public intitulată Managementul administrației publice în condiții de criză . 

 

Conferința își propune să asigure un larg schimb de experiență între specialiști din diferite domenii privind stadiul cercetării și rezultatele obținute pe linia modernizării și creșterii eficienței activității administrației locale din România în contextul aderării țării noastre la Uniunea Europeană.

 

Întrucât tematica se adresează unui cerc larg de cercetători interesați în problemele de administrație locală, vă invităm să participați la această manifestare știintifică cu participare internațională.

 

Având în vedere preocupările dumneavoastră în domeniu, vă exprimăm întreaga noastră considerație și sperăm că veți răspunde favorabil invitației noastre.

 

 

Președintele Comitetului Științific,

 

Prof. univ. dr. Marius PROFIROIU

Șeful Catedrei de Administratie și Management Public,

Facultatea de Management, ASE București